Oktatás

Balogh Zoltán szánalmas poszttal "vágott vissza" a kockásinges összefogásnak

Lázár János 1 napja még azt dörgölte a pedagógusok orra alá, hogy eddig konszenzus volt abban, a politikát nem viszik be az iskolákba.

2016.02.19 13:36ma.hu
Balog Zoltán FB-oldal

Ehhez képest 2016. február 19-én a Nemzetközi Tudományos Diákolimpikonok köszöntéséről a Parlamentből posztolt az emberierőforrás-miniszter: "Ezek a fiatalok magyar iskolában tanulnak és a világ élvonalában vannak. Ide mindenki fehér ingben jött, de nem az ing számít, hanem a teljesítmény" - írta Balog Zoltán Facebook-oldalára.

Visszaszólt a diákolimpikon az emberierőforrás-miniszternek

Balogh Zoltán Facebookra feltett fehéringes posztja alá kommentelt egy kockásinges érintett. "Én diákolimpikonként visszautasítom, hogy az állami propagandagépezet részévé tegyenek minket!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.