Hárít

A szolgáltatót hibáztatja a Klik, amiért nincs fűtés egy iskolában

Hétfőn még biztosan nem lesz tanítás Gyöngyöstarjánban.

2016.02.07 19:44ma.hu

A szolgáltató nem szólt, hogy kikapcsolja a gázt a gyöngyöstarjáni általános iskolában - panaszolta az Origo kérdésére adott válaszában a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ, amely azonban elismerte, hogy nem fizették ki a gázszámlát. Hétfőn ezért nem lesz tanítás, de kedden már igen.

Az Atv.hu számolt be először arról, hogy a Heves megyei település iskolájában kikapcsolták a gázt, ezért elmarad a tanítás.

A Klik most azt közölte az Origóval, hogy hétfőn kifizetik az elmaradt számlákat a gázszolgáltatónak.

A szolgáltató szerint ők szóltak

Legalábbis az Index.hu megkérdezte a MET Magyarországot, amelyik gázkereskedő cégtől a Klik veszi a gázt, illetve a Tigázt, a hálózat üzemeltetőjét is, hogy miért nem kapott a Klik értesítést, és mindkét cég azt mondta, természetesen küldtek értesítést a Kliknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.