Három nőt is megtámadott a férfi

Erőszakoskodott áldozataival, majd kirabolta őket

Vádat emelt az ügyészség azzal a férfival szemben, aki tavaly nyáron és ősszel három nőt is megtámadott Budapesten, erőszakoskodott áldozataival, majd két esetben az értékeiket is magával vitte.

2016.01.08 09:35Havariapress

A vádirat szerint a vádlott először 2015. június 12-én késő este, egy II. kerületi kozmetikai szalonban támadott meg egy nőt, akit beszorított az egyik sarokba, majd arra kényszerítette, hogy végignézze, ahogy a férfi önkielégítést végez. Végül kiborította a sértett táskáját és az abban lévő készpénzzel távozott a szalonból.

Pár hónappal később, egy hét leforgása alatt újabb két nőt támadott meg a fővárosban: előbb a csepeli Árpád utcában támadott meg egy nőt, azzal a céllal, hogy szexuális cselekményre kényszerítse, néhány nap múltán pedig egy ugyancsak csepeli társasház lépcsőházában kezdett fojtogatni egy nőt, minden különösebb előzmény nélkül.

A kerületi ügyészség a jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő férfit a fentiek szerint több bűncselekménnyel - köztük szeméremsértéssel, kifosztással, személyi szabadság megsértésének minősített bűntettével - is vádolja, így a törvény szerinti büntetési tétel felső határa a bűnhalmazat miatt hét és fél évig terjedő szabadságvesztés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.