Van, aki nem szereti a karácsonyt

Menhely Alapítvány: nem volt teltház a melegedőkben

85 százalékos volt a kihasználtság.

2015.12.27 10:10MTI
Forrás: Youtube (a kép csak illusztráció)

Az ünnepek alatt 85 százalékos kihasználtsággal működtek a Menhely Alapítvány hajléktalanoknak fenntartott melegedői - mondta Aknai Zoltán, a szervezet igazgatója az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában.

Elmondása szerint sokan azért nem veszik ilyenkor igénybe ezeket az intézményeket, mert nem szeretik a karácsonyt vagy van olyan családtagjuk, akihez ilyenkor pár napra el tudnak menni.

Aknai Zoltán szerint karácsonykor többen érzik úgy, hogy segíteniük kell az elesetteken, több baráti társaság hajléktalanoknak főz és a Menhely Alapítvány melegedőiben osztják ki az ételt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.