Közérdekű adatigénylés

Az MSZP kikéri az Ákossal kötött állami szerződéseket

Az MSZP közérdekű adatigényléssel fordul valamennyi minisztériumhoz és állami céghez annak kiderítésére, hogy Kovács Ákos énekes és cégei mennyi közpénzre tettek szert 2010 óta.

2015.12.18 12:08MTI

Budai Bernadett, a szocialisták szóvivője pénteken Budapesten tartott sajtótájékoztatóján a "Fideszhez köthető zenésznek" nevezte Ákost, akit szerinte a kormány most úgy véd meg, mint a kormánypárti nagyvállalkozókat.

"A logika ugyanaz, ha fideszes haverokról van szó, akkor a kormány mindent megtesz, függetlenül Magyaroszág gondjaitól" - fogalmazott.

Az MSZP szóvivője kiemelte, nem tartják normálisnak azt a helyzetet, amikor a kormány a közügyek helyett egy magánszemély üzletei gondjaival foglalkozik, miközben az egészségügy romokban hever, orvosok és ápolók mondanak fel, a közalkalmazottak egy része pedig nem kapta meg fizetését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.