Szülő nők

A Telekom szerződést bontott Ákossal

A cég nem tartja összeegyeztethetőnek az énekes kijelentését csoportuk hitvallásával és értékrendjével.

2015.12.16 17:00ma.hu

"Nagyra értékeljük Ákos zenei munkásságát, előadóművészi pályáján elért sikereit és köszönettel gondolunk vissza a közös együttműködés éveire, a közös munkára. Ugyanakkor cégünk nem tartja összeegyeztethetőnek az előadóművész egy televíziós csatornán adott interjújában elhangzottak szellemiségét Csoportunk hitvallásával és értékrendjével" - írja a Telekom.

Az ominózus kijelentés


Ahogy arról már beszámoltunk, a "konzervatív ikon" Kövér László megnyilatkozására rátromfolva fél Magyarországnál kiverte a biztosítékot.

„Ez egy vélemény- és ízlés diktatúra, ami megengedhetetlen egy demokráciában” – mondta Lázár János arra reagálva, hogy a Telekom szerződést bontott Ákossal az ECHO TV-ben tett kijelentései miatt.

„Egészen megdöbbentő, amit a Telekom megengedett magának, pláne egy német cégtől, nekik tudniuk kellene, hogy mi a különbség a demokrácia és a diktatúra között” – tette hozzá Lázár a 35. Kormányinfón.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.