Segítség

Melegételt osztanak az Ökumenikusok Budapesten

Napi 1000 adag melegételt oszt ki hat napon át az Ökumenikus Segélyszervezet a fővárosban két helyszínen december 18. és 23. között.

2015.12.18 06:30MTI

Péntektől vasárnapig a IX. kerületi Vágóhíd utca 13. melletti parkolóban, december 21-től 23-ig a XXI. kerületi Kossuth Lajos utca 115. melletti területen osztanak ételt osztanak önkéntesek, támogatók és a segélyszervezet munkatársai a hajléktalanoknak és a rossz szociális körülmények között élő családoknak - közölte a szervezet csütörtökön az MTI-vel.

Pénteken az ételosztást támogató Corvin Hotel és az Ökumenikus Segélyszervezet munkatársai és önkéntesei osztják ki az ételadagokat Lehel László, a segélyszervezet elnök-igazgatója részvételével.

A vendégség menüje paprikás krumpli, savanyúság, kenyér, meleg tea és szaloncukor lesz, emellett feldíszített, fűtött sátor és karácsonyi zene is várja a rászorulókat.

A fővárosi ételosztás kapcsolódik az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. országos adventi pénzadománygyűjtéséhez. A segélyszervezet ünnepi akcióit és egész éves rászorulókért végzett munkáját a 1353-as adományvonal tárcsázásával, hívásonként 250 forinttal lehet támogatni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.