Közigazgatás

Kormányablakot adtak át Nagyhalászban

Átadták a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal nagyhalászi kormányablakát pénteken.

2015.12.11 23:30MTI

Az avatáson Kozma Péter kormánymegbízott elmondta, "erős lobbi és kormányzati tekintély kellett" a Nyíregyháza közelében fekvő település kormányablakának megnyitásához.

Tájékoztatása szerint az Új Széchenyi Terv támogatásával megvalósuló Magyary Zoltán Közigazgatás-fejlesztési Program elindítása óta Szabolcs-Szatmár-Beregben ez a huszonegyedik megnyitott kormányablak, amivel a megye Budapest mögött a legtöbb ilyen hivatali intézményt tudhat magáénak.

A hamarosan átadandó záhonyi, illetve a tervek szerint jövőre elkészülő kemecsei kormányablakokkal számuk huszonháromra nő - tette hozzá.

Kozma Péter megemlítette, a közigazgatási szolgáltatás bővülését jól jelzi, hogy míg 2011-ben mindössze 36, addig idén már több mint négyszáz ügyet lehet intézni a kormányablakokban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.