Látvány

MiG-21-est állítottak ki egy kecskeméti körforgalomban

Nézze meg a képeket! A kecskeméti repülőbázis közelében, a 44-es és 445-ös főút találkozásánál lehet megcsodálni élőben.

2015.12.08 21:32MTI
Facebook Jetfly

Az emlékmű egy civil összefogás eredménye, melyet a Dongó Hagyományőrző Alapítvány és Zsámboki Tibor ny. ezredes irányított - írja a jetfly.hu.

A jeles eseményen jelen volt és beszédet mondott Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét város polgármestere, Ugrik Csaba dandártábornok, az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis parancsnoka, illetve Kun Szabó István vezérőrnagy, a Honvédelmi Minisztérium társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára.

MTI Ujvári Sándor



jetfly.hu



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.