Illegális bevándorlás

Idősek Tanácsa: a népességcsökkenésre nem a bevándorlás a megoldás

Magyarország népességének csökkenésére nem a gazdasági bevándorlók tömeges beáramlása jelenti a megoldást, a belső erőforrásokat kell mozgósítani, a családokat kell megerősíteni.

2015.10.01 19:11MTI

Az Idősek Tanácsa csütörtöki ünnepi ülésén elfogadott nyilatkozatban - amelyet a tagok nevében az Országos Nyugdíjas Polgári Egyesület vezetője, Zsák Jánosné juttatott el az MTI-hez - az áll, hogy Magyarországnak meg kell őriznie a keresztény értékeket, amelyek erőforrást jelentenek.

Az európai országokat, így Magyarországot kiemelten fenyegető migrációs nyomás az egész társadalmat érinti, cselekvésre késztet. Az Idősek Tanácsának tagjai egyetértenek abban, hogy elsősorban helyben, a probléma eredeténél, a kiindulási országokban kell a helyzet megoldása érdekében cselekedni - olvasható a nyilatkozatban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.