Illegális bevándorlás

Horvátország felől újabb 10 busznyi migráns érkezett

Újabb csoport érkezett Beremendre, ahol még folynak a munkálatok tranzitzóna a kialakítására.

2015.09.29 12:29MTI

Újabb migránscsoport jött a beremendi határátkelőhöz kedd délelőtt - közölte az M1 aktuális csatorna tudósítója.

A Horvátország felől 10 busszal érkező illegális bevándorlókat a magyar határőrizeti szervek átvizsgálják, magyar buszokra szállítják át, a magyarbólyi vasútállomásra viszik és onnan utaztatják tovább őket.

Az M1 tudósítója a helyszínen azt tapasztalta, hogy még folynak a munkálatok a beremendi tranzitzóna kialakítására.

Theisz Ferenc (Fidesz-KDNP), Beremend polgármestere az MTI megkeresésére azt mondta, hogy nincs információja a határ esetleges lezárásával kapcsolatban.

Kiemelte ugyanakkor a határnál szolgálatot teljesítő rendőrök, katonák példás helytállását, és azt, hogy az önkormányzat továbbra is segíti a munkájukat. Példaként hozta fel, hogy közmunkások végzik az átkelő takarítását, a hulladékok összegyűjtését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.