Oktatás, felsőoktatás

Székesfehérváron indít képzéseket a Corvinus

"Két brand kapcsolódik össze".

2015.09.29 11:57MTI

Megállapodást kötött Székesfehérvár önkormányzata és a Budapesti Corvinus Egyetem kedden, ennek értelmében a felsőoktatási intézmény 2016 szeptemberétől hat szakon nappali egyetemi alapképzést, valamint két levelező szakirányú továbbképzést indít a városban.

A megállapodás aláírását megelőzően a fehérvári közgyűlés egyhangúlag, az intézmény szenátusa pedig hétfőn nagy többséggel támogatta az egyetem és a város együttműködését.

Palkovics László, az Emberi Erőforrások Minisztériumának felsőoktatásért felelős államtitkára a megállapodásról tartott sajtótájékoztatón hangsúlyozta: a kormánynak éppen az a dolga, hogy ilyen ügyeket felkaroljon, támogasson. "Két brand kapcsolódik össze", ezzel pedig olyan képzések jelennek meg Székesfehérváron, amelyek bizonyítják az egyetem kiválóságát és szélesebb lehetőségeket teremtenek a hallgatók számára - fűzte hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.