Illegális bevándorlás

Nem csillapszik a zákányi migránsroham

Továbbra is folyamatosan érkeznek a migránsok Zákányba, szombat délelőtt újabb 3000 illegális bevándorlót fogadtak a somogyi település vasútállomásán, ahonnan a regisztrációs pontokra viszik őket.

2015.09.26 12:52MTI

Az M1 aktuális csatorna beszámolója szerint most érkezettek többségét a barcsi határról hozták buszokkal, másokat vonattal jöttek a horvát-magyar határig, ahonnan rendőrök kísérik őket a vasútállomásra, ahol egy 15 kocsiból áll szerelvény korábban már elindult Hegyeshalom felé, a másikra - egy ugyancsak legalább 15 kocsiból álló szerelvényre - a déli órákban szállítják fel a migránsokat a rendőrök.

Zákányba az előrejelzések szerint szombaton még 4-5, egyenként 1000-1500 migránst szállító vonat érkezése várható Horvátországból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.