Illegális bevándorlás

M1: egy önkéntes tisztázatlan hátterű bevándorlókról beszélt

A M1 birtokába jutott üzenetváltás szerint egy a migránsokat segítő szervezet aktivistája aggasztónak tartja, hogy a bevándorlókkal együtt tisztázatlan hátterű személyek is Magyarországra érkeztek.

2015.09.24 07:30MTI

Az M1 aktuális csatorna Híradója arról számolt be, hogy egy civil önkéntes
több fotót is küldött a migránsokat a Keleti pályaudvar előtt szeptember elején tüntetésre biztató férfiról. Az egyik képen lőfegyverrel látható a férfi, majd ugyanez a személy látható több másik képen is. Végül az egyik közösségi oldalon található profilja következik, adatai szerint Szíriában született és Dubajban él - hangzott el a hírműsorban.

A fotókat küldő önkéntes úgy fogalmazott: "csoportunk egynéhány tagja számomra vállalhatatlan dolgot csinált", ezért küldte el a fényképeket.

Az M1 úgy tudja, hogy a szóban forgó civil szervezettel az elmúlt hetekben többen szakítottak. Vállalhatatlannak tartják, hogy olyan embereket is menekültként kellett támogatniuk, akik akár terroristák is lehetnek - tették hozzá.

A Híradó ezután olyan fotókat is bemutatott, amelyeket egy néző a röszkei zavargásban részt vevő bevándorlókról küldött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.