Illegális bevándorlás

Afganisztáni és iráni migránsokat adtak át a szlovén hatóságok a magyaroknak

Huszonegy illegális bevándorlót, afganisztáni és iráni állampolgárokat adtak át a szlovén hatóságok a magyar rendőröknek szerdán.

2015.09.16 20:14MTI
MTI Fotó: Mohai Balázs

A magyar nyelvű Muravidéki Magyar Rádió honlapján is közölt tudósítás szerint a Rédics-Hosszúfalu (Dolga Vas) határátkelőnél adták át szerda délelőtt a migránsokat a magyar hatóságoknak. Az afganisztáni és iráni illegális bevándorlók három családhoz tartoztak, hat-hét nő és egy kisgyerek is volt köztük.

Miran Horvat, a Maribori Rendőr-igazgatóság felügyelője azt mondta, hogy a menekülteket múlt pénteken fogták el, többségüket Magyarországon regisztrálták.

A rádió tudósítása szerint a magyar hatóságok nem közölték, hogy a Szlovéniából átadott menekülteket hová szállítják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.