Illegális bevándorlás

A HÖOK részt vesz a menekülthelyzet kezelésében

A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) megállapodott a Karitatív Tanáccsal, hogy részt vesz a menekülthelyzet kezelésében.

2015.09.15 21:09MTI

A Karitatív Tanács tagjai a hatóságokkal egyeztetve, szervezetten, a feladatokat egymás között megosztva segítenek ellátni a menekülteket, sokéves rutinnal rendelkeznek, ismerik a hatályos rendelkezéseket, és a legmegfelelőbb segítségnyújtási lehetőségeket. A HÖOK ehhez a munkához kíván csatlakozni, hogy a főiskolások, egyetemisták szervezett keretek között végezhessenek önkéntes munkát - jelezte Gulyás Tibor, a HÖOK elnöke

A tényleges segítségnyújtás formáiról az érintettek a tanács következő ülésén egyeztetnek - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.