Illegális bevándorlás

A Horgosnál várakozó migránsok egy csoportja busszal visszaindult Magyarkanizsára

A menekültek egy része még bízik a határ megnyitásában, aki nem, az feltehetően Horvátország felé indul majd el, amit többen már meg is tettek.

2015.09.15 18:57MTI

Menekültek egy csoportja visszaindult Magyarkanizsára, az ottani pihenőhelyre az értük küldött busszal a röszkei áteresztő pont szerbiai oldaláról - jelentette az M1 aktuális csatorna tudósítója a helyszínről kedd késő délután.

A tudósító egy újabb buszt is látott a helyszínre érkezni. Elmondása szerint a menekültek egy része még bízik a határ megnyitásában, aki nem, az feltehetően Horvátország felé indul majd el, amit többen már meg is tettek.

Az MTI tudósítója korábban arról számolt be, hogy mintegy háromezer bevándorló várakozott kedd délután a röszkei áteresztőpont szerbiai oldalán, akik időnként megdöngették az átjárót lezáró vaskaput, és azt skandálták: "kinyitni, kinyitni, kinyitni" és "Németország, Németország".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.