A kamerás nő

"Összeomlott az életem" - újra megszólalt a migránsrugdosó

Az N1TV Röszkénél rugdosódó korábbi operatőre őszintén bocsánatot kér minden érintettől. Második elküldött levelében kiegészítette korábbi üzenetét.

2015.09.12 15:54ma.hu

A negatív világhírnévre szert tett egykori operatőrnő férje az mno.hu-hoz juttatta el a második bűnbánó levelet.

"Nehéz pontosan fogalmazni egy olyan helyzetben, amikor egy ember egész eddigi élete dől romba. Úgy gondoltam, hogy a »sajnálom és megbántam« világos megfogalmazása annak, amit most érzek egy öntudatlan, félelem szülte pánikreakció miatt. De talán ez még pontosabban kifejezi azt, amit most érzek: ŐSZINTÉN BOCSÁNATOT KÉREK A TÖRTÉNTEK MIATT AZ ÉRINTETTEKTŐL!" - írta.

László Petra, akit a napokban garázdaság vétsége miatt hallgattak ki gyanúsítottként, első levelében tettét azzal magyarázta, hogy pánikba esett, és emiatt rossz döntést hozott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.