Illegális bevándorlás

Sofőr nélküli kisbuszba zárt migránsokat találtak Hegyeshalomnál

A német rendszámú kisbusz hátsó és oldalsó ajtaját nyitották ki a rendőrök, miután a raktérből segélykiáltásokat hallottak.

2015.09.01 09:21MTI

Hegyeshalom térségében tíz migránst talált a rendőrség hétfő délután egy az út szélén hagyott sofőr nélküli kisbuszban - tájékoztatott a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden.

Takács József közölte: a német rendszámú kisbusz hátsó és oldalsó ajtaját nyitották ki a rendőrök, miután a raktérből segélykiáltásokat hallottak.

A raktérbe zsúfolt iraki migránsok egyike sem tudta igazolni jogszerű magyarországi tartózkodását. A járművet a rendőrség lefoglalta, a migránsokat előállították.

A sajtóreferens hozzátette: a tíz iraki migránson kívül további 48 illegális bevándorlót állítottak elő a megyében az elmúlt 24 órában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.