Illegális bevándorlás

Este érhet Röszkére a migránsok újabb nagyobb hulláma

Voltak csoportok, amelyek a rendőröket látva visszafordultak, hogy inkább a drótakadályt átmászva próbáljanak bejutni magyar területre.

2015.08.25 19:23MTI
MTI Fotó: Sóki Tamás

Sötétedés után érkezhetnek nagyobb számban migránsok Röszkére, a Szeged-Szabadka vasút nyomvonalán, a szerbiai Magyarkanizsáról elindult több mint kétezer ember még nem ért oda - mondta az M1 aktuális csatorna helyszíni tudósítója kedd délután.

A tudósítás szerint reggel óta több százan érkeztek gyalog Röszkére a vasúti síneken, de az a mintegy 2200 ember, aki elhagyta a szerbiai Magyarkanizsa mellett található tábort, még nem érte el a magyar határt. Valószínűleg sötétedés után indulnak meg nagyobb tömegben Magyarország felé, délután "nyugalom van".

A tudósító találkozott olyan csoportokkal, amelyek a rendőröket látva visszafordultak, hogy más úton, feltehetően a drótakadályt átmászva próbáljanak bejutni magyar területre.

A tudósítás szerint a rendőrök folyamatosan jelen vannak a vasúti síneknél, és a kerítés mentén is állandóan járőröznek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.