NMHH

Újra elérhetők a médiahatóság honlapjai és ügyfélszolgálata

Korábban műszaki okok - egy trafóház kiégése - miatt nem működtek a vonalak.

2015.08.25 17:31MTI

Újra elérhetők a médiahatóság honlapjai és telefonos ügyfélszolgálata - közölte Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság kedden az MTI-vel.

Korábban műszaki okok - egy trafóház kiégése - miatt nem működtek a vonalak a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt., az NMHH internet- és hálózati szolgáltatója tájékoztatása szerint.

Az NMHH adatkapcsolatait egyelőre alternatív összeköttetéssel biztosítják az eredeti nyomvonalon történő helyreállításig, ami várhatóan még több napig eltart.

Jelezték ugyanakkor, hogy ez idő alatt kisebb adatforgalmi kimaradások még előfordulhatnak.

Közölték azt is, a hatóság munkatársai megkezdték egy, az üzletfolytonossági szempontoknak mindenben megfelelő adatkapcsolat kiépítésének tervezését.

Az NMHH közleményében köszönetet mondott a fogyasztók és felhasználók türelméért és megértéséért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.