Újra elérhető elektronikusan

Leállt az NMHH - egyelőre alternatív útvonalon érhető csak el a hatóság

Üzletfolytonosság-menedzsment hiányosságok, vagy valami nagyon komoly dolog történt?

2015.08.25 16:40ma.hu

Helyreállt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság adatkapcsolata egy alternatív útvonalon biztosított összeköttetés útján, így újra elérhetők a hatóság honlapjai, valamint ügyfélszolgálata.

A végső, eredeti nyomvonalon történő helyreállítás még több napot vesz igénybe, ez idő alatt kisebb adatforgalmi kimaradások még esetlegesen tapasztalhatók. A hiba oka egy trafóház kiégése miatt bekövetkező kábelmeghibásodás volt a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt., az NMHH internet- és hálózati szolgáltatója tájékoztatása szerint.

A hatósági munkatársak egy, az üzletfolytonossági szempontoknak mindenben megfelelő adatkapcsolat kiépítését kezdték el tervezni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.