Iskolakezdés

Jótékonysági akcióval segíti a gyermekeket az Ökumenikus Segélyszervezet

Jótékonysági akcióval segíti a rászoruló gyermekek tanévkezdését az Ökumenikus Segélyszervezet.

2015.08.23 23:30MTI

Gáncs Kristóf, a szervezet kommunikációs igazgatója vasárnap az M1 aktuális csatorna reggeli műsorában elmondta: a Ne csak szurkolj, segíts te is! elnevezésű akcióval az idei Ironman versenyen is arra hívják az adakozók figyelmét, hogy a 1353-as adományvonal tárcsázásával segíthetik a szervezet Iskolakezdés együtt akcióját, amelynek célja, hogy 1000 rászoruló gyerek iskolatáskáját töltsék meg minőségi tanszerekkel.

Egyetlen hívás 250 forintot jelent, és 40 hívással jöhet össze az a 10 ezer forint, amit egyetlen gyermek beiskolázásának támogatására szánnak. Jelenleg mintegy 700 hívásnál tartanak - tette hozzá.

A segélyakciót az idei Ironman versenyen többek között azzzal népszerűsítik, hogy a Kopaszi gáton tartott megmérettetésen elindult a segélyszervezet gyerekcsapata is, a csapattagjainak rajtszáma az adományvonal száma volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.