Illegális bevándorlás

Vádat emeltek egy határsértőket szállító taxis ellen

Vádat emelt a Szegedi Járási Ügyészség egy helybeli taxissal szemben, aki négy határsértőt szállított volna a Tisza-parti városból Budapestre.

2015.08.05 13:14MTI

Szanka Ferenc a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője közölte, hogy az ügyészség a férfit jogellenes tartózkodás elősegítése vétségével vádolja.

A vádirat szerint a taxis július 21-én 6 óra körül Szegeden, a Maty-éri evezőspálya közelében vett fel négy szír állampolgárt, majd megegyezett velük abban, hogy 200 euró ellenében Budapestre szállítja őket. Ezután a vádlott a gépkocsival Budapest felé indult az autópálya irányába, amikor rendőr járőrök megállították, majd előállították a határsértőkkel együtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.