Vihar

Már csak néhány tucat házban nincs áram az Elmű-Émász területén

A közcélú hálózaton már két napja helyreállt az áramszolgáltatás az Elmű-Émász területén, csak abban a néhány tucat házban nincs még áram, ahol a telken belül nem hárították el a szerdai vihar okozta problémát.

2015.07.13 12:05MTI

Boross Norbert, a társaság szóvivője elmondta, a telken belüli egyik probléma az, hogy nincs hova visszakötni a vezetéket, mivel a tetővel együtt eltűnt a csatlakozást fogadó rúd is. Másik probléma az, hogy a kertben kidőlt - és a vezetéket elszakító - fát még nem vágták ki.

Az Elmű-Émász ellátási területe - a fővároson kívül - Pest-, Borsod-Abaúj-Zemplén-, Heves- és Nógrád megyék. Ügyfeleinek a száma mintegy kétmillió.

A szerda viharban több száz helyen sérült meg a vezeték, összesen 160 ezer ügyfelet érintett átmenetileg az áramkimaradás. ghg \ egr \ hgp

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.