Illegális bevándorlás

Él a 1353-as adományvonal

Hosszú távú, célzott és koordinált segítségnyújtásra készül az Ökumenikus Segélyszervezet a migránsok befogadó központjaiban, a szervezet munkáját a 1353-as adományvonalon is lehet támogatni.

2015.07.10 19:32MTI

Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatorna műsorában elmondta: pénteken a vámosszabadi befogadó állomáson mérték fel a szükségleteket kollégáival.

Kiemelte: hosszú távú, célzott és koordinált segítségnyújtásra készülnek, és ilyenkor a szervezet számára az anyagi támogatás a legnagyobb segítség, hiszen így tudják az adott igényeket kielégíteni. A 1353-as adományvonalon hívásonként 250 forinttal lehet támogatni a szervezet munkáját.

Hozzátette: folyamatosan egyeztetnek a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatallal, valamint a kormányzat illetékes szerveivel, s a következő héttől már - a tervek szerint - a segélyszervezet országos jelenlétéről lehet majd beszélni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.