2000-ben csatlakozott

Vidus Gabriella az RTL Magyarország új vezérigazgatója

Pályafutását ügyfélkapcsolati menedzserként kezdte a TV2/MTM-SBS társaságnál 1997-ben, majd 2000-ben csatlakozott az RTL Klubhoz.

2015.07.01 20:59MTI

Vidus Gabriella az RTL Magyarország új vezérigazgatója - áll a luxembourgi székhelyű médiacsoport által az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményben.

Az új vezető feladata eddig, 2008 óta az RTL Magyarország és az R-Time médiaügynökség által képviselt külső csatornák reklámstratégiájának kialakítása és megvalósítása volt. Pályafutását ügyfélkapcsolati menedzserként kezdte a TV2/MTM-SBS társaságnál 1997-ben, majd 2000-ben csatlakozott az RTL Klubhoz - írták. 2002-től értékesítési vezetőként dolgozott. Az R-Time 2004-es megalakítása óta a feladatkörébe tartozott az értékesítési csapat vezetése és a kapcsolattartás a főbb partnerekkel, így az AXN és a Discovery Channel társasággal is.

Jelezték azt is: Kolosi Péter programigazgató vezérigazgató-helyettesként folytatja munkáját, ugyanakkor programigazgatóként továbbra is felelős az RTL Klub és a médiacsoport további hét kábelcsatornájának műsoraiért. Rudas András, az RTL Group közép- és kelet-európai régióért felelős alelnöke, aki 2015 márciusában ideiglenes vezérigazgatóként vette át az RTL Magyarország vezetését, továbbra is a társaság felügyelő bizottságának elnöke marad.

Március 10-én jelentette be a luxembourgi székhelyű nemzetközi médiacég, hogy megválik 2001 óta betöltött vezérigazgatói posztjától Dirk Gerkens. Már akkor jelezte a médiaház: szeretnék, hogy az RTL Magyarország új vezetője helyi magyar legyen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.