Megerősítve

Lemondott a holokauszt-emlékközpont vezetője

A Nol.hu információi szerint lemondott posztjáról Haraszti György, a Páva utcai holokauszt-emlékközpontot működtető közalapítvány kuratóriumi elnöke.

2015.06.24 16:25MTI

A hírportál értesüléseit a Miniszterelnökségen a Nol.hu-nak megerősítették.

A portál azt írta, a központ volt munkatársai azzal vádolták Harasztit, hogy minősíthetetlen stílusban beszél az emberekkel, intézkedései esetenként jogszabályba ütköznek, ellentétesek a szakmai és etikai normákkal.

Az alapító és fenntartó képviseletében eljáró Miniszterelnökség a közelmúltban vizsgálat lefolytatására kérte fel a kuratórium felügyelőbizottságát. A vizsgálat befejeződött, de ennek tartalma nem nyilvános.

Az MTI próbálta elérni Haraszti Györgyöt, de az emlékközpont sajtóosztályán azt a tájékoztatást adták, hogy külföldön van, ezért nem elérhető.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.