Elkezdődött az MSZP elnökségének kétnapos ülése

Megbeszélik a népszavazási kampány részleteit is

Elkezdődött az MSZP elnökségének kétnapos ülése szombaton Egerben - jelentették az MTI tudósítói. Az évindító elnökségi ülésen a következő félév fontos politikai témái szerepelnek: a népszavazás, az egészségügy és szó lesz a párt szervezeteiről készített felmérésről, az abból következő konkrét teendőkről is.

2008.01.12 10:28MTI

Az elnökségi ülés után várhatóan megnevezik, hogy ki lesz a népszavazási kampány politikai irányítója. A várakozások szerint Juhász Ferenc elnökhelyettes kapja ezt a feladatot. A tervezett kampányról pedig Szigetvári Viktor, a párt korábbi kampányfőnöke tart előadást az elnökségi tagoknak.

Téma lesz az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvény, a jogszabály hatálybalépéséig szükséges intézkedések, illetve az, felügyelje-e a reform végrehajtását kormánybiztos. Az idei év egyik legfontosabb feladatáról, a versenyképesség javításáról és az adórendszer átalakításáról is tárgyalnak, a tervekről Veres János pénzügyminiszter tart beszámolót.

Az ülésre megérkezett a teljes MSZP-elnökség, továbbá az állandó meghívottak: Burány Sándor, a párt budapesti elnöke, Simon Gábor választmányi elnök és Simon Gábor, az Etikai és Egyeztető Bizottság elnöke, Tóth József, a Baloldali Önkormányzati Közösség elnöke, valamint Baja Ferenc, a Táncsics Alapítvány vezetője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.