18 diák lett beteg

Ételmérgezés egy seregélyesi erdei iskolában

Tizennyolc ötödikes diák megbetegedett, heten kórházba is kerültek "élelmiszer eredetű megbetegedés" tüneteivel pénteken egy seregélyesi erdei iskolában

2015.06.12 19:34MTI

Kedden érkezett a 27 tagú osztály az erdei iskolába, és csütörtökről péntekre lett rosszul a tizennyolc gyerek - tette hozzá a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) élelmiszer- és takarmánybiztonsági igazgatósága.

A helyszíni ellenőrzést megkezdték a Fejér megyei kormányhivatal élelmiszerlánc-biztonsági munkatársai és a népegészségügyi szolgálat szakemberei. Vizsgálják egyebek mellett az étkezési körülményeket, a kedd óta elfogyasztott ételeket, valamint mintákat vesznek, amelyeket további elemzésre a Nébih laboratóriumában szállítanak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.