Megelőzés

Drogprevenciós kávézót nyitott a református egyház Budapesten

A református egyház drogmissziós szolgálata megmutatja, hogy van reménység, van gyógyulás.

2015.06.12 14:53MTI

Drogprevenciós kávézót nyitott Budapest belvárosában a Magyarországi Református Egyház (MRE).

Czibere Károly, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára a pénteki megnyitón kiemelte: a református egyház drogmissziós szolgálata megmutatja, hogy van reménység, van gyógyulás. A mai magyar társadalomnak pedig "mindennél jobban kell ez az élmény".

Akkor tartozunk össze, akkor tudunk erős Magyarországot építeni és szociális biztonságot teremteni, ha senkiről nem mondunk le - fogalmazott.

Bogárdi Szabó István püspök, az MRE zsinatának lelkészi elnöke izgalmas és örömteli vállalkozásnak nevezte az Adna Café megnyitását. Fontosnak tartja, hogy legyen egy olyan, jól megközelíthető hely a fővárosban, ahol le lehet ülni, és ahol a fogyasztás csak "kelléke" a beszélgetésnek, az együttlétnek, az életvezetésnek és az élet megváltoztatásának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.