Kültelki trükkök

Orbán: az Altus-ügy szimbolikus európai kérdés lesz

Orbán Viktor miniszterelnök úgy látja: az Altus-ügyből szimbolikus európai kérdés lesz a következő időszakban, amellyel a nemzetközi közösség hosszasan foglalkozik majd, és komoly tanulságokat von le abból.

2015.06.12 11:22MTI

A kormányfő a Kossuth Rádiónak adott péntek reggeli interjújában kifejtette: bár nehéz elképzelni máshogy az európai politikát, mint az egyívású, egy fészek aljáról jövő pártok együttműködésének rendszereként, "de az, hogy az Európai Unió a költségvetéséből ilyen kültelki trükkökkel ellenzéki vezetők cégein keresztül pénzt juttasson a nemzeti politikai küzdőtérre, befolyásolva így a nemzeti politikai küzdelmeket, mélyen idegen az Európai Unió eszméjétől".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.