Miért jó ez?

Az EBU televíziós bizottságának tagjává választották az MTV vezérigazgatóját

A bizottsági tagság előnye, hogy a tagok könnyebben kapnak feladatokat a különböző eurovíziós rendezvények körül, illetve több lehetőséghez jutnak saját termékeik, műsoraik nemzetközi megismertetésére is.

2015.06.11 13:52MTI

Az Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége (EBU) televíziós bizottságának tagjává választották Medveczky Balázst, az MTV Zrt. vezérigazgatóját - hangzott el csütörtökön az M1 aktuális csatorna műsorában.

Medveczky Balázs elmondta, hogy az európai közszolgálati műsorszolgáltatókat tömörítő EBU intézi a hírcserét és a sportjogok kezelését. Televíziós bizottsága pedig a különböző eurovíziós rendezvényeket, a többi között az Eurovíziós Dalfesztivált felügyeli.

Továbbá fejlesztési alapot kezel a 14 tagú testület, illetve stratégiákat fogalmaz meg - tette hozzá.

A bizottsági tagság előnye, hogy a tagok könnyebben kapnak feladatokat a különböző eurovíziós rendezvények körül, illetve több lehetőséghez jutnak saját termékeik, műsoraik nemzetközi megismertetésére is - hangsúlyozta a vezérigazgató.

A térség három taggal képviselteti magát a testületben, egy cseh alelnök mellett még egy szlovén tagja van a bizottságnak - mondta Medveczky Balázs.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.