Nemet mond a SZEF

Elmarad az érdekvédők történelmi összeborulása

Nem jön létre az éve óta várt, történelmi szakszervezeti fúzió, mert a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) nemet mond az egyesülésre.

2015.05.13 08:00MTI

Elmarad az érdekvédők történelmi összeborulása, nem jön létre az éve óta várt, történelmi szakszervezeti fúzió, mivel a szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) nemet mond az egyesülésre - írja a Napi Gazdaság szerdai számában.

A cikk szerint hiába várják a baloldali "szuperszakszervezetként" emlegetett Magyar Szakszervezeti Szövetségben, hogy a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma beolvadásával megvalósuljon a 2013 óta várt teljes fúzió.

Fehér József, a közszféra munkavállalóit képviselő SZEF alelnöke a lapnak nyilatkozva kijelentette: nem látják elérkezettnek az időt arra, hogy a SZEF megszűnjön és beolvadjon a Magyar Szakszervezeti Szövetségbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.