Ma van az utolsó nap

Még lehet jelentkezni a "TeSzedd!" akcióra

Országszerte 1500 helyen várják az önkénteseket a közterületek szeméttől való megtisztítására

2015.05.07 11:48MTI

Ma van az utolsó nap, amikor még lehet jelentkezni az idei országos szemétgyűjtő akcióra, a "TeSzedd!"-re - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtök délelőtti Híradójában.

A május 15. és 17. között tartandó akcióra a www.teszedd.hu oldalon lehet jelentkezni, országszerte 1500 helyen várják az önkénteseket a közterületek szeméttől való megtisztítására - közölték.

Móni István projektvezető az M1 műsorában korábban elmondta: tavaly csaknem 200 ezren vettek részt a szemétgyűjtésben, ezzel a "TeSzedd!" Európa legnagyobb önkéntes hulladékszedési programjává vált.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.