Fővárosi Közgyűlés

Ingyen wifit egész Budapestre!

A Fővárosi Közgyűlés a Jobbik javaslatára arról döntött, hogy a városvezetés szeptember végéig megvizsgálja egy az egész Budapest területére kiterjedő ingyenes, vezeték nélküli internetszolgáltatás bevezetésének lehetőségét.

2015.04.29 16:03MTI

A képviselők 20 igen szavazattal, Gy. Németh Erzsébet (DK) és Székely Sándor (Együtt) tartózkodása mellett fogadták el a jobbikos Tokody Marcell indítványát.

Az ellenzéki párt budapesti képviselője a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülését megelőző sajtótájékoztatóján azt mondta, a Jobbik, modern pártként, 21. századi megoldásokat szeretne kínálni a választóknak.

Tokody Marcell szerint az ingyenesen elérhető, vezeték nélküli internetszolgáltatás egyrészt növelné a közigazgatásba vetett állampolgári bizalmat, emellett a reklámok útján bevételhez is juttathatná a fővárost. Példaként említette New Yorkot, ahol közlése szerint tizenkét éven belül 500 millió dollár bevételt várnak az ingyenes wifiszolgáltatástól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.