Tovább gyűjtenek

Több mint 12,5 millió forintot utaltak Kárpátaljára a jezsuiták

Forrai Tamás tartományfőnök február végén kezdeményezett adománygyűjtést az ukrajnai válságban kilátástalan helyzetbe kerültek megsegítésére.

2015.04.20 12:49MTI

Több mint 12,5 millió forintot utalt át a magyarországi jezsuita rendtartomány a Kárpátalján nehéz helyzetbe került embereket segítő ferences misszió támogatására, és tovább folytatják a gyűjtést - közölte a rend hétfőn az MTI-vel.

Tájékoztatásuk szerint a pénzt két részletben utalták el.

Forrai Tamás tartományfőnök február végén kezdeményezett adománygyűjtést az ukrajnai válságban kilátástalan helyzetbe kerültek megsegítésére. Április közepéig 7,6 millió forint gyűlt össze, ehhez saját forrásból 5 millió forintot tettek hozzá, és utaltak tovább a kárpátaljai ferences misszió munkájának támogatására.

A gyűjtést tovább folytatják, és minden hónapban továbbküldik az addig beérkezett támogatást - tették hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.