Időjárás

Mérséklődik a szél

Pénteken a felhőátvonulásokból szórványosan alakul ki zápor, amit jég- és hódara is kísérhet, keleten pedig zivatar is előfordulhat. Éjszakára csökken a felhőzet, csapadék nem valószínű.

2015.04.03 17:10MTI

Szombaton eleinte a fátyol- és gomolyfelhőzet mellett több-kevesebb napsütés valószínű, majd délután délnyugat felől megvastagszik a felhőzet.

Kezdetben főként keleten alakulhat ki néhol zápor, a hegyekben hózápor, majd késő délutántól délnyugaton, délen várható helyenként eső.

A most még Győr-Szeged vonal széles sávjában erős, gyakran viharos északnyugati szél délutántól jelentősen mérséklődik, szombaton már csak néhol lehet élénk a szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában +1 és -4 fok között alakul, de főként északkeleten ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 8 és 13 fok között valószínű.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.