A legnagyobb gázban

Chikán Attila életműdíjat kapott

Chikán Attila a beszerzéssel és az ellátással kapcsolatos kutatás és oktatás területén elért kiemelkedő eredményeiért kapta a díjat.

2015.04.01 19:22MTI

Chikán Attila, a Budapesti Corvinus Egyetem professor emeritusa, a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) elnöke kapta meg elsőként a beszerzés és ellátás gazdaságtanának nemzetközi tudományos szervezete (IPSERA) idén alapított életműdíját - közölte a MLBKT szerdán az MTI-vel.

Chikán Attila a beszerzéssel és az ellátással kapcsolatos kutatás és oktatás területén elért kiemelkedő eredményeiért kapta a díjat, egyebek mellett az 1997 óta évente megrendezett, doktoranduszok számára meghirdetett salzburgi nyári egyetemek szakmai és szervezeti irányításáért - írja az MLBKT a közleményben.

Az MLBKT elnöke a díjat Amszterdamban vette át az IPSERA éves konferenciáján - olvasható a tájékoztatásban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.