Lesz ez még így sem...

Nem volt még elege? Forgalomkorlátozás szerdától a Clark Ádám téren

A kivitelező a körforgalom középszigetében dolgozik majd, ezért az a Fő utcai és a Lánchíd utcai csatlakozásánál beszűkül.

2015.03.24 19:59MTI

A Lánchíd budai hídfőjénél lévő villamosalagút átépítése miatt szerdától forgalomkorlátozás lesz a Clark Ádám téren - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

A kivitelező a körforgalom középszigetében dolgozik majd, ezért az a Fő utcai és a Lánchíd utcai csatlakozásánál beszűkül. A munkaterületre való be- és kihajtásnál a tehergépkocsik időszakosan akadályozzák a közúti forgalmat. A BKK azt kéri, hogy a Lánchíd helyett inkább az Erzsébet hidat használják a közlekedők.

A villamosalagút átépítése múlt hétfőn kezdődött, a munkálatokat azért kell elvégezni, hogy a budai fonódó villamoshálózaton forgalomba álló új alacsonypadlós CAF-villamosok átférjenek az aluljárón.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.