Félmilliárd forintos beszerzésből

Ismét több állomásra érkeztek új mentőautók

8 rohamkocsi mellett 13 mentőgépkocsi érkezett a mentőállomásokra a félmilliárd forintos beszerzésből.

2015.02.28 19:50MTI

Ismét több fővárosi és vidéki mentőállomáson állítottak szolgálatba új mentőautókat - közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és pr igazgatója szombaton az MTI-vel.

Közleménye szerint mintegy 500 millió forintos, állami forrásból összesen 21 új mentőautó beszerzésére volt lehetőségük. A közelmúltban szolgálatba állított 8 rohamkocsi után most a többi 13 új, korszerű, "B" típusú mentőgépkocsi is megérkezett a mentőállomásokra.

A mentőautók beszerzése tovább folytatódik: április végéig 770 millió forintos forrásból újabb 32 mentőautó érkezik az Országos Mentőszolgálathoz - tájékoztatott Győrfi Pál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.