Intézkedik a TEK

Putyin Budapesten - több útvonalon forgalomkorlátozások lesznek

Pintér Sándor belügyminiszter kijelölése alapján kedden a TEK látja el Vlagyimir Putyin orosz elnök és delegációja biztosítását.

2015.02.14 14:41MTI

Vlagyimir Putyin orosz elnök és delegációjának budapesti tartózkodása során több útvonalon időszakos terelésre, forgalomkorlátozásra, illetve lezárásra kell készülni - közölte a Terrorelhárítási Központ (TEK) szombaton az MTI-vel.

Mint kifejtették: Pintér Sándor belügyminiszter kijelölése alapján kedden a TEK látja el Vlagyimir Putyin orosz elnök és delegációja biztosítását. A "kiemelten védett személy" budapesti tartózkodása során a küldöttség mozgásával párhuzamosan útvonal-korlátozások lesznek, de - mint kiemelték - azokat csak a külföldi delegáció biztonságos mozgásához feltétlenül szükséges ideig tartják fenn, így segítve a Budapesten közlekedőket.

A korlátozásokkal érintett útvonalak listája és a tájékozódást segítő információs térkép a rendőrség honlapjáról (www.police.hu) letölthető - írta a TEK.

Kedden munkalátogatást tesz Magyarországon Vlagyimir Putyin orosz elnök. A megbeszélés témái között szerepelnek majd a kétoldalú politikai és gazdasági kapcsolatok, energiabiztonsági ügyek és az ukrajnai fegyveres konfliktus is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.