Nyilatkozott a kormányfő

Orbán Simicska kijelentéseiről: sem ő, sem a kormány nem vesz részt ilyen vitákban

Orbán Viktor kormányfő a Simicska Lajos nagyvállalkozó vele kapcsolatos kijelentéseit firtató kérdésre hétfőn azt mondta: sem ő, sem a kormány nem vesz részt "ilyen vitákban".

2015.02.09 17:17MTI

A Parlamentben más témában tartott sajtótájékoztatón két újságíró is faggatta a kormányfőt Simicska Lajos pénteki nyilatkozatairól.

Orbán Viktor mindkétszer annyit válaszolt, hogy eddig sem vett részt ilyen vitákban, sem ő, sem a kormány, és ezután sem fognak.

Múlt pénteken lelkiismereti okokból benyújtották fel-, illetve lemondásukat a Simicska Lajos nagyvállalkozóhoz köthető médiumok eddigi vezetői. Simicska Lajos aznap számtalan médiumnak nyilatkozott, és többször is hangot adott azon véleményének, hogy szerinte Orbán Viktor miniszterelnök állhat a történtek hátterében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.