Elismerte Simicska szervezői képességét

Széles Gábor szerint "S.L. zseniális"

A nagyvállalkozó szerint el kell ismerni Simicska Lajost, mint menedzsert, mert amit véghez vitt, ahhoz Szélesnek egy hét kellett volna. Lássuk, miért!

2015.02.09 08:13ma.hu
Széles Gábor Facebook-oldal

"Amit azért el kell ismerni, S.L. zseniális manager!" - írta Facebook-oldalára a hétvégén Széles Gábor. "Amit Ő elintézett/lemanagelt/ én lehet, hogy egy hét alatt nem tudtam volna elintézni" - méltatta Simicskát.

A nagyvállalkozó természetesen sorra is vette, miért emel kalapot:

"1.Péntek déltuán elment a HÍR Tv-hez és megválasztatta magát a vezetőség által elnöknek. Ugyancsak elment a Magyar Nemzethez és kirúgta az "orbánistákat". Leváltotta hivatalosan a régi vezetést és helyére kinevezte az újakat.
2.Megvette Liszkay Gábortól a részvényeket. Gondolom ez azt jelentette, hogy jogászoktól körülvéve, megfogalmazták az adás-vételi szerződést amit mindketten aláírtak.
3.Pénetek délután, estefelé elérte valamelyik banknál, hogy kinyissanak és ne két órán bellül utalják át a pénzt, hanem azonnal. Gondolom, a pénznek a számlájára való beérkezése előtt az eladó aligha írta volna alá a szeződést. (Arra meg gondolni se merek, hogy törvényes vállati utalás helyett, tudni illik 2 millió Ft felett ez a kötelező, böröndbe vitte a "lét".)
4.Hazament, becsomagolt gyorsan a bőröndjébe vagy bőröndjeibe és kirohant a Liszt Ferenc reptérre.

Egy fél nap alatt mindezt elitézni tényleg zseniális teljesítmény!

Ja és közben még a Magyar Narancsnak mélyinterjút is tudott adni.
"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.