Simicska kiakadt

A gxxxzés munkaügyi vita

"Ez egy magán médiavállalkozás, amelynek van szemmel láthatólag egy belső, munkaügyi vitája."

2015.02.06 20:08ma.hu

Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke szerint csak egy munkaügyi vita miatt mondtak le a Magyar Nemzet, a Hír TV és a Lánchíd Rádió vezetői, a Fidesz pedig nem kívánja kommentálni a történteket - írja a hvg.hu.

"Ez egy magán médiavállalkozás, amelynek van szemmel láthatólag egy belső, munkaügyi vitája" - ezzel kommentálta Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke a Magyar Nemzet, a Hír TV és a Lánchíd Rádió vezetőinek lemondását és Simicska Lajos erre tett meglehetősen pikáns megjegyzéseit. Azt is elmondta, hogy ez egy médiavállalkozás, épp ezért a Fidesznek nincs erről álláspontja.

Kósa szerint egyébként Simicska egykor valóban közel állt a Fideszhez, de mára eltávolodott. De vannak még olyan jobboldali vállalkozók, például Széles Gábor, akik rendelkeznek még média érdekeltségekkel. Kósa szerint egyszerűen csak "van most egy belső vita a tulajdonos és a menedzsment között", de a Fidesz közben kormányoz, a politikai hatalomgyakorlás pedig nem a sajtón keresztül történik.

Széles Gábor aktívan posztolja a botrányt FB-oldalán

Széles Gábor Facebook-oldal


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.