Higgadt maradt az üzletember

Széles Gábor szerint médiaháború helyett világháború lesz

Az üzletember szerint köztudott volt, hogy súlyos konfliktusok húzódnak a háttérben: "most világháború lesz, és nem nehéz kitalálni, ki fog bennégni."

2015.02.06 20:47ma.hu

Simicska Lajos pénteki nyilatkozataiban nem kímélte a Magyar Hírlap publicistáját, Bayer Zsoltot sem, miután azt üzente cikkében válaszul erre a kérésére: "Te is tudod, én is tudom, kedves Lajos, hogy nélküled már nem lenne Fidesz. Már 94 óta nem lenne. De amit most művelsz, az gyalázatos."

"Bayer Zsolt egy geci. Orbán Viktor is egy geci" - reagált az üzletember. Majd hozzátette, hogy a Magyar Hírlap újságírója milliókkal tartozik neki.

Bayer Zsolt munkaadója, Széles Gábor a Hír24-nek adott rövid interjúban elmondta, hogy többször adott már kölcsön Bayer Zsoltnak, de eddig mindig visszakapta a pénzt határidőre. Vagy pedig ledolgozta a tartozását „műsoridőben illetve flekkdíjban”.

Simicska Lajos kifakadását Széles annyival kommentálta: „tudott volt, hogy súlyos konfliktusok húzódnak a háttérben”. Szerinte most világháború lesz, és nem nehéz kitalálni, ki fog bennégni.

Széles Gábor kizártnak tartja, hogy Simicska ártani tudnak Orbán Viktornak és kormányának. Szerinte a Közgép elnöke nagyon veszélyes útra lépett.

Arra a kérdésre, hogy mi lesz a jobbos sajtóval, azt válaszolta: „Az én sajtómmal semmi gond. A Hír tévét pedig helyettesíti majd az M1, és így tovább”. Szerinte a komplett Simicska-féle médiabirodalom nem szűnik meg ugyan, de sokan igazolnak majd át a Hír TV-től a köztévéhez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.