Utasítás

Támadás Orbánra?

A hvg.hu szerint Simicska Lajos azt kérte a tulajdonában lévő médiumoktól, hogy ezentúl többet támadják Orbán Viktor miniszterelnököt, akik inkább lemondtak.

2015.02.06 20:42ma.hu

A hvg.hu úgy értesült, Simicska Lajos azt kérte a Magyar Nemzet, a Hír TV és a Lánchíd Rádió munkatársaitól, hogy a médiumok mostantól személyesen magát Orbán Viktort kezdjék támadni.

Mint ismeretes, Simicska Lajos csütörtöki, Népszavának adott, és a reklámadó miatt totális médiaháborút vizionáló nyilatkozata után péntek reggel elmondta új elvárásait a főszerkesztőknek, akik ezután "lelkiismereti okokra" hivatkozva lemondtak a posztjaikról.

Simicska Lajos a bejelentéssel kapcsolatban az Indexnek úgy reagált, nem tudta, hogy lemondásra készül a Magyar Nemzet lapvezetése. "Maga is most olvasta a közleményt, hát én is. Kurvára meglepetésként ért, ezért ha megbocsát, akkor most leteszem, és megpróbálom kideríteni, hogy mi történt" - mondta a portálnak Simicska.

A lemondás után a Magyar Nemzet főszerkesztőjének D. Horváth Gábort, ügyvezető elnökének Tóth Mariannát, a Hír TV elnökének saját magát, a Lánchíd Rádió főszerkesztőjének pedig Schlecht Csabát nevezte ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.