XXX

MSZP: A közmédia nem lehet áldozata a jobboldali sajtó válságának!

Az MSZP felháborítónak tartja, hogy a Simicska-médiabirodalom vezetői - miután ma elhagyták a jobboldali sajtó egyre mélyebb válságba süllyedő hajóját - a közmédia világába próbálják átmenteni magukat.

2015.02.06 18:53MTI

A Magyar Nemzet, a Hír Tv és a Lánchíd Rádió vezetői eddig is szolgalelkűen apportíroztak a Fidesznek és Orbán Viktornak. Az, hogy most kollektíven át akarnak masírozni a közszolgálati televízióba és rádióba, azt bizonyítja, hogy a közpénzből finanszírozott médiumok a kormányfő totális kézi vezérlése alá kerülnek!

A válságba került jobboldali sajtó médiafőnökei mostani távozásukkor lelkiismereti okokra hivatkoztak, ami konkrétan azt jelenti, hogy nem hajlandóak bírálni Orbán Viktort és a Fidesz-KDNP kormányt. Ebben az esetben azonban semmi helyük a közmédiában, hiszen képtelenek az objektív tájékoztatásra!

Felszólítjuk a közmédiumok vezetőit, hogy ne alkalmazzák befolyásos pozícióban a válságba került jobboldali média pártújságíróit! A közszolgálati rádió és televízió, valamint az MTI jelenleg sem pártatlanok, de ha pártújságírók kerülnek oda, végleg Orbán Viktor kézi vezérlésű játékszerévé válnak. A közszolgálati médiumokat valamennyiünk pénzéből fizetik, ezért minden magyar polgárhoz kell szólniuk, ideológiai elkötelezettség nélkül!  - áll a Lukács Zoltán, MSZP-alelnök, frakcióvezető-helyettes által kiadott közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.