Nyereményjáték is lesz

Téli kampány a Liszt Ferenc repülőtéren

Különleges kampánnyal és nyereményjátékkal próbálja felpezsdíteni az egyébként legkevésbé zsúfolt januári és februári időszakban a budapesti repülőtér forgalmát a Budapest Airport.

2015.01.20 20:15Havariapress

Már egy kis környezetváltozás, három-négy nap vagy hosszabb hétvége egy távoli városban kiválóan alkalmas arra, hogy feloldja a téli monotóniát. Ezen a felismerésen alapszik a Budapest Airport különleges, utazásra csábító kampánya és a hozzá kapcsolódó nyereményjáték, amelyben december közepétől február végéig különféle úti célokra csábítják a leendő utasokat.

Az online felületeken (bud.hu, BUD-facebook) futó kampányban izgalmas városokba, országokba lehet eljutni, ha valaki gyorsan és határozottan lecsap a kínálkozó lehetőségekre.

A decemberben indult nyereményjátékban az Air France-szal a Charles de Gaulle repülőterére lehetett eljutni - a francia főváros egyébként is stabilan feljött a második helyre a budapesti repülőtér legnépszerűbb küldő desztinációi között. Február elején még egy lehetőség kínálkozik eljutni a Fény Városába a nyereményjátékkal; ekkor a Ryanair áll majd elő kihagyhatatlan utazási ajánlatokkal Párizs beauvais-i repülőterére.

Ezen a héten Európa Zöld Szigete, vagyis Írország a slágertéma, az Aer Lingus légitársaság jóvoltából, és ugyancsak januárban a Transaviával Rotterdamba lehet elrepülni, ha valaki jól válaszol és kedvez neki szerencse is a sorsolásnál.

A Budapest Airport a szokásos téli kampányt még ,,megfejelte" a fenti online nyereményjátékkal is: a repülőtéren repülőjegyet sorsolnak ki azok között, akik négy kérdésre helyesen válaszoltak egy-egy úti céllal kapcsolatban. A fentiek mellé a nyereményjátékba bekerül február végén a török Pegasus Airlines, amelynek járatával Isztambulba lehet eljutni.

A téli kampány ideje alatt a Budapest Airport akár 70 %-os engedményt ad - minimum 3 napos foglalás esetén - a parkoló áraiból. Az akcióban résztvevők kihagyhatják a sorban állást az utasbiztonsági ellenőrzésen, a repülőtéri kereskedelmi partnerek pedig az adott célállomásra jellemző árukból állítottak össze speciális promóciós csomagot az utasok számára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.