Gyász

Elhunyt Lasztovicza Jenő fideszes országgyűlési képviselő

Lasztovicza Jenő csütörtökön hosszú betegséget követően hunyt el. Lasztovicza Jenőt a Fidesz és az Országgyűlés saját halottjának tekinti.

2015.01.08 10:14MTI
freedigitalphotos.net/koko-tewan

Elhunyt Lasztovicza Jenő, a Fidesz országgyűlési képviselője - közölte a kormánypárti frakció csütörtökön az MTI-vel.

Közleményük szerint Lasztovicza Jenő csütörtökön hosszú betegséget követően hunyt el.

Az 1961-ben született Veszprém megyei politikus - korábbi megyei közgyűlési elnök - 1998-ban mérette meg magát először képviselőjelöltként. "Azóta minden választást megnyert - szerették és tisztelték őt" - írták a kommünikében.

Mint fogalmaztak, "politikustársunkban tiszteletreméltó, becsületes, a hazájáért híven dolgozó társunkat veszítettük el. Szeretteinek gyászában a párt és a frakció osztozik".

A tavalyi parlamenti választáson Veszprém megye 3. választókerületében (Tapolca) mandátumot nyert Lasztovicza Jenőt a Fidesz és az Országgyűlés saját halottjának tekinti.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.